Zondagsdienst

.

Iedere zondagochtend komen we samen om God te aanbidden en om meer te weten te komen over Hem.

Vanaf 9:30 staat de deur voor je open. Je kunt dan een lekker kopje koffie of thee drinken en alvast rondkijken. 

Ook na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie. Als je gebed nodig hebt, staan er mensen klaar om met je te bidden.

De dienst is ook te live te volgen via YouTube.

Naar de livestream

Hoe verloopt de dienst?

Om 10.00 uur begint de dienst.

Eerst zingen en bidden we samen. Zo willen we onze Heer bedanken en eren en tonen we onze liefde voor Hem. Onze muziekgroep gaat ons hierin voor. 
We zingen vooral liederen uit de Opwekkingsbundel. De teksten wordt geprojecteerd.

Daarna volgt de verkondiging vanuit de Bijbel. Dit gebeurt door gemeenteleden die hiervoor zijn aangesteld. Een paar keer per jaar spreekt er iemand van buiten de gemeente.

We houden ervan als de hele gemeente meedoet, zodat we écht samen de dienst maken. Dat betekent dat we niet alleen de mensen die op het rooster staan aan het woord laten. Regelmatig doen we een oproep om persoonlijke zaken te delen. Het gebeurt ook wel dat iemand in de zaal spontaan opstaat en vraagt om iets te mogen delen. Daar genieten we van.

De dienst duurt één uur tot anderhalf uur. 

.

Heb je kinderen?

Neem ze mee!

De kinderen starten samen met de volwassenen om 10:00 in de zaal. Na het zingen is er voor hen een apart kinderprogramma. Ze gaan dan naar een andere zaal. 

Voor de kleinste kinderen is er een crèche.  

Meer info

Avondmaal

De eerste zondag van de maand vieren wij avondmaal. Dit is een symbolische maaltijd, waarbij wij stil staan bij de dood van Jezus Christus voor onze zonden.

Dit doen we door het gezamenlijk eten van brood (matze) en het drinken van druivensap. Het drukt onze verbondenheid uit met God en met elkaar. 

Ook gasten zijn hierbij welkom. Een ieder die belijdt dat Jezus Christus voor zijn zonden is gestorven mag deelnemen.

Locatie

De diensten worden gehouden in:

Dorpshuis De Dissel
Disselplein 6
3829 MD Hooglanderveen
06-53150373