Veel gestelde vragen


Algemeen

  • Ga naar iemand van het leidersteam en vertel dat je je in wilt voegen of hierover nadenkt. Je kunt dan deelnemen aan een introductie-cursus (2 avonden), waarin je wordt uitgelegd waar we voor staan en hoe het werkt bij Perspectief. Daarna worden je gegevens opgenomen in de administratie.
  • Elke zondagmorgen van 10 tot 11:30 uur is er dienst. U bent al welkom vanaf 9:30 voor een lekker kopje koffie. Ook na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.
  • Je bent welkom om deel te nemen aan het avondmaal, wanneer je belijdt dat Jezus Christus voor jouw zonden is gestorven en je Hem toebehoort. Er gelden geen andere restricties.

Website en App

  • Als je wilt inloggen op de website, klik je in de grijze balk op 'MIJN PERSPECTIEF AMERSFOORT'.
    Op de inlogpagina vul je dan je accountnaam en je wachtwoord in, dat je via de mail gekregen hebt.
  • Informatie is te lezen op de website én via de app. Op de website zul je zelf moeten zoeken of er nieuws is. Bij de Perspectief app wordt je hierbij geholpen. De app geeft zelf aan wanneer er ongelezen berichten zijn. 

    Als je dit prettig vindt, kun je ook instellen dat de berichten (1x per dag) naar jouw email worden doorgestuurd. Dit kun je alleen via de website regelen. Klik rechtsboven op je naam, klik daarna op ‘Mijn gegevens’ en vervolgens op ‘Notificaties’. Hier sla je je voorkeur op.
  • Voor informatie over de privacy richtlijnen binnen Perspectief, ga naar  Privacy Regelement